Presentaties

Sinds enige tijd verzorg ik als spreker ook groepspresentaties en presentaties bij bedrijven,  sportclubs, scholen en andere instituten.  Het blijkt elke keer weer dat mijn bijzondere levensverhaal aanslaat, vooral omdat het uitgaat van de positieve kracht waarmee je ingrijpende gebeurtenissen kunt overwinnen. Iedereen kan zich herkennen in tegenslag en verlies, maar met mijn verhaal zet ik in op het overwinnen van negatieve krachten,  geloof in eigen kracht en het onvoorwaardelijke geloof dat er altijd wat te winnen valt. Nooit opgeven lijkt soms een holle kreet, maar ik laat zien dat het veel meer kan zijn dan dat. Dat nooit opgeven echt werkt, kan ik bewijzen, met mijzelf als duidelijkste voorbeeld. Daarbij laat ik zien dat vooruitzien meer brengt dan achterom kijken, zelfs als die dingen achter je zo’n invloed op het heden en de toekomst hebben.

Samen met de groep lukt het dan ook om allemaal in te zien dat de enige weg omhoog leidt.

Speaker Platform Partners

Meer weten over Joey’s inspirerend verhaal, neem contact op met Joey

Seminar Business Club Horst

Lezing Medipoint

Lezing Be IT

Review Medipoint

“Zijn verhaal bezorgde ons kippenvel, de passie voor zijn sport spatte ervan af.
De emotie en het diepe dal dat zijn ongeluk heeft veroorzaakt maakte diepe indruk op de groep. 
Hij nam ons letterlijk mee in de impact die het heeft gehad op z’n sport carrière, zijn familie maar ook de weg weer naar boven.
De enorme vechtlust en alle fasen van verwerking kwamen aanbod en dit maakte het tot een zeer inspirerende avond.”

Review Be IT

Kennisdeling vinden we bij Be IT erg belangrijk. Niet alleen op heb gebied van IT. Daarom hebben we voormalig Grand Prix motorcoureur Joey Litjens uitgenodigd bij ons op kantoor voor een kennissessie over motivatie en doorzettingsvermogen. En een motivational speaker is hij zeker!!

Joey heeft vanavond zijn bijzondere verhaal gedeeld. En ons daarmee geïnspireerd én gemotiveerd om ten alle tijden het uiterste uit jezelf te halen! In mei 2009 kwam Joey ernstig ten val. Een abrupt einde van zijn carrière. Althans, dat was de prognose. Daar nam hij geen genoegen mee. Na drie jaar revalideren stapte hij weer op de motor. Over doorzettingsvermogen en discipline gesproken… 💪🏻

In onze pijlers Be you, Belong en Be balanced kon Joey zich dan ook helemaal vinden. Dit heeft hem immers ook naar de top gebracht: kunnen zijn wie je bent, op een plek waar je je thuisvoelt en met een balans tussen hoofd en hart… Bedankt @joey.litjens voor deze inspirerende avond! Veel succes met alle mooie dingen die je nu doet en nog gaat doen in de toekomst!